Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Stokrát opakovaná lež se stává pravdou

Dobrý den,

jak funguje toto rčení v marketingu?

Funguje a dokonce marketing pozitivně definuje.

Abychom si rozuměli hned na začátku, vůbec vás nenavádím ke lhaní v marketingu. Právě naopak. Své potenciální zákazníky nesmíte obelhávat, oni to poznají a budou si to na vás pamatovat.

Někteří poznají lež už jen když ji slyší a jiní až poté, co skočí na lep, a pod lživým slibem nakoupí a jsou zklamaní. V obou případech si vás zařadí do škatulky a jste odepsaní.

Určitě říkejte pravdu.

Rčení “Stokrát opakovaná lež se stává pravdou” by se totiž dalo napsat jako “Stokrát opakované tvrzení se stává pravdou” a dále “Stokrát opakované pravdivé tvrzení se stává pravdou” a dokonce “Stokrát opakovaná pravda se stává pravdou.”

Toto rčení vlastně definuje marketing. Toto rčení popisuje nástroj, kterým podle volby sdělení můžeme ubližovat a nebo dělat ze světa lepší místo.

No to jsem přehnal. Lepší místo tím neuděláte, ale můžete propagovat věc, díky níž dokážete udělat ze světa lepší místo.

Bez opakovaného sdělování vaší zprávy o vás totiž nebude nikdo vědět. A to můžete mít sebelepší produkt. Pokud o něm nedáte světu vědět, pak o něm budete vědět jen vy.

Po čase budete v sobě cítit křivdu, že svět není fér. Protože konkurenční nedokonalé produkty budou oblíbenější než váš dokonalý. Budete si za to moct sami.

A tak si dejte závazek, že denně rozšíříte 100x vaše sdělení okolnímu světu.

Použijte Facebook, Instagram, e-mailing, rozhazujte letáčky do schránek, vydejte inzerát v tištěných novinách atd. Udělejte cokoliv můžete abyste dali světu vědět, že jste tady a jste připraveni dělat službu ostatním.

Pokud toto budete dělat, budete sít semínka pro budoucí obchody. Doslova začnete směřovat budoucí peníze na váš účet.

S pozdravem,
Dominik Formánek

P.S. Chcete si udržet stávající zákazníky, za které jste už utratili hromadu peněz? Doporučuji vám začít s e-mailingem.

Pokud jej neděláte, což je ta nejpravděpodobnější možnost, pak doporučuji 30denní výzvu, která vás provede startem e-mailingu včetně reaktivačních kampaní, které probudí vaše spící zákazníky a dovedou je ke čtení vašich e-mailů.
https://www.emailingbezspamu.cz

Komentáře nejsou povoleny.