Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Techniky a triky jsou k ničemu, dokud neumíte základy

Dobrý den,

když jsem byl ještě mladý a současně nezkušený. Soustředil jsem se výhradně na triky, které mě dokážou dostat do cíle, co nejrychleji.

S co nejmenším vynaloženým úsilím. Prostě málo práce a hodně koláčů. Ačkoliv je to mnohem horší. Mladí věří, že bez práce budou koláče. Jejich rodiče a celý systém je k tomu vychovávají.

Už jen tím, že rajče koupíte v obchodě kdykoliv. Nemusíte zasadit semínka a čekat až z nich vyrostou malé rostlinky, které pipláte, a pak z nich vyrostou silné rostliny, které vám nakonec dají své plody.

Trvá to měsíce. Práce na vašem dnešním salátu započala měsíce předtím.

Přesně o tom je celý život. Je to proces, kdy na začátku nemáte nic než silnou touhu po výsledcích. Přirozeně všichni chceme výsledky, co nejdříve.

Rajčata neurychlíte a vlastní růst také ne. Je potřeba projít procese otloukání, kdy sbíráme zkušenosti. Bolestné období. Bez něj to ale nejde.

Jistě mi můžete namítnout, že nějaký podnikatel X Y je úspěšný ve svém mladém věku. Co to tedy plácám. Zkuste se zajímat o tohoto podnikatele víc do hloubky a zjistíte, že byl ve svém útlém věku schopen dělat věci, které jste vy a ani já schopni nebyli.

To vytváří ten jeho náskok a ani tak nemá vyhráno.

Bude záviset na svých touhách, zda jej nezničí, jak se to stalo mnohým mladým úspěšným lidem. Mladí úspěšní, pokud v sobě nemají dobré hodnoty, lehce podlehnou různým sebezničujícím programům.

K úspěchu žádné zkratky nevedou. Vše se musí odpracovat. Tak to je.

Trénování oněch základů je cena, kterou každý úspěšný musí zaplatit.

Jaromír Jágr navíc mimo tréninky dvakrát denně nastřílel 100 ran na branku navíc než jeho spoluhráči.

Piloval základy a stal se jedním z nejúspěšnějších hokejistů.

Není to jedna technika nebo trik. Je to o pilování základů.

Pilujete základy nebo hledáte další zářivě blyštící se objekt, který slibuje rychlé a bezpracné výsledky?

S pozdravem,
Dominik Formánek

P.S. Chcete si udržet stávající kontakty, za které jste už utratili hromadu peněz? Doporučuji vám začít s e-mailingem.

Pokud jej neděláte, což je ta nejpravděpodobnější možnost, pak doporučuji 30denní výzvu, která vás provede startem e-mailingu včetně reaktivačních kampaní, které probudí vaše spící zákazníky a dovedou je ke čtení vašich e-mailů.
https://www.emailingbezspamu.cz

Komentáře nejsou povoleny.