Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Jak se naučit e-mailový marketing za jeden rok?

Dobrý den,

když by mi někdo dal nabídku, že mě něčemu naučí za rok, tak bych asi nebyl ve střehu a nadšený.

Samozřejmě záleží na tom, o co se jedná. Naučit se anglicky za rok a naučit se jezdit na kole za rok jsou nesrovnatelné věci. Na angličtinu vám to přijde málo času a na jízdu na kole zase hodně.

Na kole se naučí každý za jedno odpoledne. Ale ruku na srdce, opravdu po jednom odpoledni na kole umí jezdit? Má dost zkušeností? Je jeho jízda sebevědomá? Jak to hodnotí sám jezdec?

S angličtinou uděláte z jedno odpoledne dílčí pokrok, ale určitě to pro komunikaci stačit nebude.

Oba příklady potřebují pravidelné trénování, opakování a procvičování. A teprve opakování je z vás udělá mistry.

E-mailing je součástí každého e-shopu, který chce získávat objednávky od svých stávajících zákazníků. Je to ten nejlevnější a nejúčinnější způsob.

Ale s každou dovedností, kterou si chcete osvojit, potřebujete tu a tam pohled někoho, kdo rozumí tomu, o co se snažíte, a pomůže vám zkorigovat vaše snažení.

Pokud by jste měli ve firmě někoho, kdo e-mailing umí dělat, a pokud by vás to chtěl naučit (tj. nenechával by si nic pro sebe) a vy byste chtěli do e-mailingu proniknout, tak po roce o něm budete vědět všechno.

To je moje zkušenost. A dovednost dělat e-mailing je jedna ze základních dovedností každého, kdo chce propagovat své podnikání.

Dnes se lidé soustředí jen na sociální sítě, ale popravdě, je to velká chyba. Už jen z důvodu, že dosah sociálních sítí je cca 2 % lidí, co vás sledují. I u blbě dělaného e-mailingu je dosah kolem 10 %. Tedy 5 krát větší!

Mít šanci celý rok koukat pod ruce někomu, kdo e-mailing dělá, to je něco, co vás naučí vše, co potřebujete znát. Po pravdě se v e-mailingu stanete experty. Uvidíte, jak někteří otporníci učí bláboly a že sami e-mailing nedělají. Jen ho učí ostatní, kteří jsou z jejich lekcí zaváděni na scestí.

Kdybych vám řekl, že za vás profík bude psát jeden e-mail týdně do vašeho e-mailingu. Vy jej někdy upravíte a někdy jej pošlete tak, jak je. Bylo by to super?

Co školení e-mailingu jednou měsíčně na různá témata, kdy se naučíte jednoduché návody, které vám umožní dělat e-mailing rychleji a lépe? Nebo donutí příjemce u vás utrácet více peněz?

A co “otázky a odpovědi” jednou měsíčně, kde se budete sami moct zeptat na to, co vás zajímá nebo trápí? A budete se moct naučit něco nového i z otázek a odpovědí další účastníků.

Kolik by bylo školné za takovou lekci e-mailingu?

Je to 2000 Kč měsíčně.

Kdykoliv můžete své školné zrušit a nemusíte celý kurz absolvovat, pokud uvidíte, že to není pro vás.

Pokud budete celý rok věnovat jednou týdně svůj čas e-mailingu, tak se jej nejen naučíte na expertní úrovni, ale také budete vydělávat víc peněz. Nemůže to dopadnout jinak.

S pozdravem,
Dominik Formánek

P.S. Roční e-mailingový mastermind pro budoucí experty
https://www.emailingbezspamu.cz

Komentáře nejsou povoleny.