Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Nápady na facebookové příspěvky z bezedného pytlíku

Dobrý den,

taky se vám stalo, že sedíte u monitoru, koukáte na blikající kurzor a nevíte, co napsat? Máte za úkol napsat příspěvek na Facebook nebo e-mail a nevíte jak začít?

Je to frustrující! Začínáte panikařit a připadáte si prázdný jako obrazovka, do které koukáte. Musí to být vtipný, musí se to líbit, váš klient na vás spoléhá a vy tak nějak nemůžete na nic přijít.

Já to znám. Roky jsem pro sebe hledal řešení. A našel jsem řešení, které mi přináší nápady na lusknutí prstu. Je to jednoduché a funguje mi to v každém oboru, ve kterém píšu příspěvky nebo e-maily a tak.

Někdo si může myslet, že čím déle píšu o jednom oboru, tak si postupně vyčerpám všechny nápady a pak už nebudu mít o čem psát. Opak je pravdou. Čím déle píšu o jednom oboru, tím víc dalších příspěvků můžu napsat.

Je to jako sněhová koule, která se nabaluje.

Je pro mě důležité psát dobré texty. Nepíšu jen pro klienty. Píšu texty pro několik svých projektů a záleží mi na tom, aby mi texty přinášely zákazníky a peníze. Stejně tak musí texty přinášet zákazníky a peníze mým zákazníkům. Nápady a výsledné texty musí být fakt něco.

Vždy se směju, když otporníci (rádoby copywriteři, nebo markeťáci) říkají, že mají talent na nápady. Možná ho mají, možná ne. Každopádně vám svůj trik neprozradí.

Chcete mít neomezenou zásobu nápadů na příspěvky a e-maily?

Zkuste můj kurz: Poutavé příspěvky na sociální sítě, blog nebo e-mailing napsané za 15 minut

https://www.naucmese.cz/kurz/poutave-prispevky-na-socialni-site-blog-nebo-e-mailing-napsane-za-15-minut

S pozdravem,
Dominik Formánek

P.S. Vědět, o čem psát, je jen jeden dílek skládačky… vědět, jak to napsat, aby příspěvek čtenáři hltali je druhý… i na toto dostanete návod na kurzu: Poutavé příspěvky na sociální sítě, blog nebo e-mailing napsané za 15 minut

https://www.naucmese.cz/kurz/poutave-prispevky-na-socialni-site-blog-nebo-e-mailing-napsane-za-15-minut

Komentáře nejsou povoleny.