Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

15 minut denně, které plní mé kapsy

Dobrý den,

denně věnuji 15 minut vydělávání peněz.

Je to ta nejdůležitější činnost celého dne. Dělám ji i v sobotu a v neděli, protože se z ní stal zvyk. Je to denní rituál.

A těchto 15 minut denně je zodpovědných za peníze, které vydělávám. Je to totiž místo, kde celé vydělávání začíná.

Je to marketing. Denně 15 minut denně pracuji na propagaci svého podnikání. Denně zasadím semínko a to dříve nebo později přinese své plody.

Někdo by mi mohl namítnout, že peníze se nevydělávají marketingem, ale doručováním něčeho zákazníkovi a má úplnou pravdu.

Na doručování se ale dají najmout jiní lidé. U doručování nemusím být. Ať jde o službu nebo ať jde o doručování zboží z e-shopu.

Nemusím být ani u všeho v marketingu nebo prodeji, to je pravda. Vždy, ale chci určovat, jak se marketing dělá a jak se pak můj produkt prodává.

Tento proces musí být v mých rukou a vycházet z mé hlavy. Je to mé podnikání, takže sem dávám nejvíc se sebe.

Doručování zákazníkovi je také udělané, tak jak chci. Existuje manuál a ten popisuje, jak se doručování dělá. Nemusím u toho opět být.

Moje DNA je tak prostoupena v celém podnikání.

Přesto nejdůležitější je marketing, kde denně sázím semínko za semínkem a dávám prostor budoucí sklizni. To je to nejdůležitější činnost celého dne.

To je těch 15 minut denně, které mi plní mé kapsy.

S pozdravem,
Dominik Formánek

P.S. Doporučuji začít s e-mailingem. Pokud jej neděláte, což je ta nejpravděpodobnější možnost, pak doporučuji 30denní výzvu, která vás provede startem e-mailingu včetně reaktivačních kampaní, které probudí vaše spící zákazníky a dovedou je ke čtení vašich e-mailů.
https://www.emailingbezspamu.cz

Komentáře nejsou povoleny.