Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Velká huba, hodně peněz

Dobrý den,

asi jste se s tím nesetkali. Přemýšlím, zda máme nějaké podobné rčení v češtině. Toto je doslovný překlad z angličtiny: “Big mouth, big money“.

Snad toto: Čím víc se do lesa volá, tím víc se z něj ozývá.

Každý produkt má svého kupce, jen se o něm musí dozvědět. Někdy je představa, že stačí vydat jeden inzerát a člověk se začne topit v zakázkách. To se skutečně může stát, ale rozhodně to není příliš běžné.

O něco běžnější je, že najdete formát inzerátu, který bude pravidelně nosit laviny poptávek a zakázek, ačkoliv jste jeho znění měsíce, roky a někdy desetiletí nezměnili. Také toto není běžné, ale není to tolik vzácné.

A pokud nepatříte mezi klikaře a pohodáře z výše uvedených skupin, pak platí, čím víc se do lesa volá, tím víc se z něj ozývá. A své volání musíte zkoušet. Hledat takové, které bude fungovat.

Někdy bude fungovat a někdy ne. Přesto se nesmíte zastavit. Je to totiž jediná činnost, kterou nesmíte nikdy opustit. Plnění zakázek může dělat zaměstnanec nebo externí firma, ale propagaci, která přináší zakázky a peníze, tu nikdy.

Nejčastěji to dělají podnikatelé přesně naopak. Sami plní slíbené, vytvářejí produkt, sami posílají objednávky, sami pracují na zakázce.

To je chyba! Velká chyba!

Ten koho je slyšet, ten vždy vyhraje nad tím, který SÁM věnuje čas plnění zakázky. Tak to je a nikdy to nebude jinak.

Proč lidé tolik do lesa nevolají?

Ostych, nevědí co volat a nevědí jak to volat. Nevědí, jak poznají, že to dělají dobře. A strach z toho, že to udělají špatně je zastaví.

Chcete se naučit volat tou nejlevnější metodou, ale přesto nejúčinnější? Pak vstupte do kurzu: Jak si e-mailingem vybudovat stálé zákazníky a přitom nespamovat
https://www.naucmese.cz/kurz/jak-si-emailingem-vybudovat-stale-zakazniky-a-pritom-nespamovat

S pozdravem,
Dominik Formánek

P.S. Pokud cítíte, že potřebujete začít volat do lesa a získávat více zakázek, pak vstupte do kurzu a začněte vybaveni tím nejlepším know-how, které u nás získáte:
Jak si e-mailingem vybudovat stálé zákazníky a přitom nespamovat
https://www.naucmese.cz/kurz/jak-si-emailingem-vybudovat-stale-zakazniky-a-pritom-nespamovat

Komentáře nejsou povoleny.