Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Poutavé příspěvky na sociální sítě, blog nebo e-mailing napsané za 15 minut

Dobrý den,

znáte to, rolujete zeď na Facebooku a najednou na vás vyskočí příspěvek, který vás vtáhne do hry. Vy jej začnete hltat. Přestože není krátký, vás to neodradí. Čtete a čtete dál.

Jakoby zapomenete na čas, myšlenkami se ponoříte do textu a slupnete ho jako malinu. Na délce textu nezáleží, prostě čtete dokud vás to baví. Takže až do konce.

Jak napsat takový příspěvěk?

Pro většinu lidí je to záhada. Pro profíka v oboru je to denní chleba. Je pravda, že každý příspěvek nemá stejnou čtenost a popularitu. Přesto tyto příspěvky vystupují ze zástupu všech ostatních.

Takový úspěšný příspěvek totiž musí obsahovat několik důležitých elementů, které právě způsobují tu magii.

Začátečníci by prostě jen napsali, co chtějí sdělit. To je jeden element. Ale to je málo. Chybí další čtyři, abyste vytvořili celou mozaiku.

Nechci čtenářům říkat jen třeba kupte kupte kupte. Potřebuji je zapojit do hry, aby je můj příspěvek zaujal. Prostě postavit základy pro sdělení toho, co jim chci říct. To je pro úspěch kriticky důležité.

Jen málokdo toto opravdu umí. Většina úspěšných příspěvků je výsledkem pouhé náhody. Nedokáží to zopakovat. A hlavně nedokáží vysvětlit, čím to je, že se příspěvek líbí. Znáte někoho, kdo by vám toto sladké tajemství prozradil?

Je jedno místo, kde návod na dobrý příspěvek najdete:

Poutavé příspěvky na sociální sítě, blog nebo e-mailing napsané za 15 minut

https://www.naucmese.cz/kurz/poutave-prispevky-na-socialni-site-blog-nebo-e-mailing-napsane-za-15-minut

S pozdravem,
Dominik Formánek

P.S. Pokud v hlavě lovíte nápady o čem by jste chtěli napsat příspěvek a je pro vás problém na něco nového přijít, pak řešení najdete na kurzu: Poutavé příspěvky na sociální sítě, blog nebo e-mailing napsané za 15 minut

https://www.naucmese.cz/kurz/poutave-prispevky-na-socialni-site-blog-nebo-e-mailing-napsane-za-15-minut

Komentáře nejsou povoleny.